Kruidige kiproerbak met rijst

Boordevol groenten en boordevol smaak, deze lekkere wokschotel.

645 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook fijn.

  2. Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. op laag vuur. Voeg het kipgehakt en de Oosterse Kipkruiden toe en roerbak ca. 4 min. op middelhoog vuur.

  3. Voeg de kool en peen toe en roerbak nog 2 min. tot de groenten beetgaar zijn. Breng op smaak met de ketjap. Serveer met de rijst en kroepoek.

  • serveertipLekker met sambal.

Kruidige kiproerbak met rijst

Boordevol groenten en boordevol smaak, deze lekkere wokschotel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig