Laat de blaadjes gelatine weken in koud water. Verwarm op laag vuur 2 el chocolademelk in een steelpan (per 4 personen).
Neem de steelpan van het vuur. Knijp de gelatine uit en laat al roerend oplossen in de warme chocolademelk. Meng met de rest van de chocolademelk en schenk in glaasjes of bekertjes. Zet minstens 2 uur in de koelkast om op te stijven.
Hak de koekjes grof en schep door de slagroom. Verdeel de cantucciniroom over de panna cotta en serveer.
Chocolade panna cotta met cantucciniroom
Kwartiertje bereiden, even opstijven... en je showstoppertoetje is klaar.
- bereidingstipJe kunt dit gerecht tot en met het opstijven van te voren maken. Maak vlak voor het serveren af met de cantucciniroom.
Chocolade panna cotta met cantucciniroom
Kwartiertje bereiden, even opstijven... en je showstoppertoetje is klaar.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_124785_220x162_JPG.jpg)
nagerecht
4 personen
215 kcal
15 min. bereiden
2 uur wachten
Aan de slag
Laat de blaadjes gelatine weken in koud water. Verwarm op laag vuur 2 el chocolademelk in een steelpan (per 4 personen).
Neem de steelpan van het vuur. Knijp de gelatine uit en laat al roerend oplossen in de warme chocolademelk. Meng met de rest van de chocolademelk en schenk in glaasjes of bekertjes. Zet minstens 2 uur in de koelkast om op te stijven.
Hak de koekjes grof en schep door de slagroom. Verdeel de cantucciniroom over de panna cotta en serveer.
bereidingstip:Je kunt dit gerecht tot en met het opstijven van te voren maken. Maak vlak voor het serveren af met de cantucciniroom.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 blaadjes witte gelatine
300 ml volle Chocomel
4 cantuccini
8 el opgeklopte slagroom in beker