Hollands kaasplankje met ingelegde radijsjes

Een borrel is niet compleet zonder borrelplank met kaas en deze kaasplank maken we compleet met ingelegde radijsjes.

500 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 3 uur wachten

16 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de steelaanzet van de radijsjes en snijd de radijsjes in kwarten. Snijd de ui in kwarten en vervolgens in dunne kwart ringen.

  2. Kneus de peperkorrels. Breng de balsamicoazijn aan de kook met het water, de suiker, het zout, mosterdzaad, de jeneverbessen en peperkorrels. Voeg de radijsjes toe, breng opnieuw aan de kook en haal van het vuur. Maak de afsluitbare pot goed schoon en doe de radijsjes in de pot, sluit goed af en laat afkoelen tot kamertemperatuur.

  3. Leg alle kaas op een plank. Serveer met de ingelegde radijsjes, de appelstroop en het roggebrood.

  • bewaartipGebruik je niet alle radijsjes in één keer? In de afsluitbare pot kun je ze maximaal 3 maanden in de koelkast bewaren.

Hollands kaasplankje met ingelegde radijsjes

Een borrel is niet compleet zonder borrelplank met kaas en deze kaasplank maken we compleet met ingelegde radijsjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig