Quinoa-geitenkaassalade met rode biet & parmaham

Deze salade met quinoa, geitenkaas, rode biet en parmaham is met 15 minuten klaar!

640 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat iets afkoelen.

  2. Halveer ondertussen de avocado’s, verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in de breedte in dunne plakken. Pel de mandarijnen en verdeel in partjes.

  3. Schep de quinoa om met de slamelange en vinaigrette en verdeel over een grote schaal. Verdeel de avocado, mandarijnpartjes en bietjes erover. Halveer de ham in de breedte en verdeel samen met de geitenkaas erover.

  • variatietipWil je dit gerecht maken, maar dan zonder vlees? Laat dan de parmaham achterwege.
  • serveertipLekker met geroosterde pompoenpitten.

Quinoa-geitenkaassalade met rode biet & parmaham

Deze salade met quinoa, geitenkaas, rode biet en parmaham is met 15 minuten klaar!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig