Linzen-aubergineschotel met abrikoos & kaneel

Een lekker recept voor twee personen!

565 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de uien in halve ringen en de aubergines in blokjes van 2 cm. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui met de kaneel en komijn 2 min. Voeg de aubergine toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.

  2. Snijd ondertussen de knoflook fijn en de abrikozen in stukjes. Voeg toe aan de aubergine en bak 1 min. mee.

  3. Voeg de passata en linzen toe en breng aan de kook. Laat 15 min. op laag vuur met de deksel op de pan stoven. Roer af en toe.

  4. Haal ondertussen de blaadjes van de takjes munt en snijd fijn. Breng de stoof op smaak met peper en eventueel zout, verwijder het kaneelstokje en bestrooi met de munt.

  • combinatietipLekker met (kokos)yoghurt.

Linzen-aubergineschotel met abrikoos & kaneel

Een lekker recept voor twee personen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig