Geroosterde bimi met zwarte-knoflookdip

Door het fermenteren is de smaak van zwarte knoflook ‘umami’: hartig. De smaak doet denken aan soja en balsamico en past fantastisch bij deze geroosterde bimi.

215 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Meng de bimi met de olie. Verdeel over de bakplaat en laat in de oven in ca. 15 min. knapperig en gaar worden.

  2. Pel ondertussen de tenen knoflook en snijd de ansjovis grof. Doe samen met de crème fraîche in een hoge beker en maal tot een gladde dip. Serveer de bimi met de dip.

Geroosterde bimi met zwarte-knoflookdip

Door het fermenteren is de smaak van zwarte knoflook ‘umami’: hartig. De smaak doet denken aan soja en balsamico en past fantastisch bij deze geroosterde bimi.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig