Snijd de limoen in parten en de jalapeñopeper in ringen. Verdeel het crushed ice over de cocktailglazen en verdeel er de tequila, gemberbier en de gembersiroop over.
Roer kort met een lepel en verdeel over de glazen. Pers wat sap van de limoen boven de glazen uit en garneer met de peper. Serveer de rest van de limoenparten erbij.
Mexican mule
Hot stuff! Deze spicy cocktail met tequilla krijgt z'n kick van de jalapeño peper!
- variatietipZelf crushed ice maken? Vervang de crushed ice door ijsblokjes en maal deze fijn in de blender.
- bereidingstipHoe langer je de peper in de cocktail laat, hoe pittiger je cocktail wordt. Je kunt er ook voor kiezen om de zaadlijsten eerst met een scherp mesje te verwijderen, voor juist wat minder pit.
Mexican mule
Hot stuff! Deze spicy cocktail met tequilla krijgt z'n kick van de jalapeño peper!
4 personen
140 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de limoen in parten en de jalapeñopeper in ringen. Verdeel het crushed ice over de cocktailglazen en verdeel er de tequila, gemberbier en de gembersiroop over.
Roer kort met een lepel en verdeel over de glazen. Pers wat sap van de limoen boven de glazen uit en garneer met de peper. Serveer de rest van de limoenparten erbij.
variatietip:Zelf crushed ice maken? Vervang de crushed ice door ijsblokjes en maal deze fijn in de blender.
bereidingstip:Hoe langer je de peper in de cocktail laat, hoe pittiger je cocktail wordt. Je kunt er ook voor kiezen om de zaadlijsten eerst met een scherp mesje te verwijderen, voor juist wat minder pit.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 limoen
½ jalapeñopeper
200 g crushed ice
120 ml tequila silver
500 ml gemberbier
2 el gembersiroop
Dit heb je nodig
cocktailglazen