Blini’s met citroenricotta, kipfilet & cranberrysaus

Ook zo dol op deze kleine pannenkoekjes? Stapel ze tot een torentje voor een feestelijk voorgerecht!

205 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 5 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwarm de blini's ca. 5 min. in de oven. Neem uit de oven, laat iets afkoelen.

  2. Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Roer de ricotta los met het citroenrasp, een ½ el citroensap, peper en eventueel zout. Snijd de selderij fijn en meng de helft van de selderij met de cranberrysaus.

  3. Beleg elke blini achtereenvolgens met 1 tl citroenricotta, 1 plakje kipfilet en 1 tl cranberrysaus. Leg steeds 2 van deze torentjes op elkaar. Verdeel de torentjes over borden en garneer met de rest van de selderij en (versgemalen) zwarte peper.

Gerelateerde recepten

Blini’s met citroenricotta, kipfilet & cranberrysaus

Ook zo dol op deze kleine pannenkoekjes? Stapel ze tot een torentje voor een feestelijk voorgerecht!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig