Eierkoeken

Zelf eierkoek maken kost je dus nog geen halfuurtje. Een fijn, luchtig en fluffy tussendoortje dus.

150 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 10 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil. Klop de eieren met de suiker in een ruime mengkom 5 min. met een handmixer tot een luchtig en dik mengsel.

  2. Spatel het citroenrasp, de bloem, bakpoeder en het zout kort door het ei-suikermengsel zodat het beslag zijn luchtigheid niet verliest.

  3. Schep het beslag als hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Zorg voor voldoende ruimte tussen de koeken, want het beslag loopt nog uit.

  4. Bak de eierkoeken in 10 min. goudbruin en gaar.

Eierkoeken

Zelf eierkoek maken kost je dus nog geen halfuurtje. Een fijn, luchtig en fluffy tussendoortje dus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig