Knip met een schaar voor elke broodhaan 1 gekartelde rode hanenkam, 1 rode lel, 1 gele snavel en 2 gele poten uit de zure matjes.
Maak met een mes een sneetje aan de bovenkant van de koppen van de broodhanen en steek daar de hanenkammen in. Maak ook sneetjes op de plekken waar je de snavels en poten in wil steken.
Gebruik de decoratiestiften om de broodhaan verder te versieren.
Versierde broodhaan
Leuk met de kids: samen gebakken broodhaantjes versieren. Worden ze extra lekker van.
10 min. bereiden
3 ingrediënten
- algemeenPlak de decoratie van zure matjes extra stevig vast in de inkepingen door wat decoratievloeistof in de juiste kleur erin te spuiten voordat je de matjes erin steekt.
Versierde broodhaan
Leuk met de kids: samen gebakken broodhaantjes versieren. Worden ze extra lekker van.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD131130_220x162_JPG.jpg)
4 personen
10 min. bereiden
Aan de slag
Knip met een schaar voor elke broodhaan 1 gekartelde rode hanenkam, 1 rode lel, 1 gele snavel en 2 gele poten uit de zure matjes.
Maak met een mes een sneetje aan de bovenkant van de koppen van de broodhanen en steek daar de hanenkammen in. Maak ook sneetjes op de plekken waar je de snavels en poten in wil steken.
Gebruik de decoratiestiften om de broodhaan verder te versieren.
algemeen:Plak de decoratie van zure matjes extra stevig vast in de inkepingen door wat decoratievloeistof in de juiste kleur erin te spuiten voordat je de matjes erin steekt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
275 g Katja zure matjes
4 AH Excellent broodhanen
4 tubes Dr. Oetker decoratiestiften kleur