Verhit de olie in een koekenpan en bak de broccolirijst met peper en eventueel zout 6 min. op middelhoog vuur.
Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de peterselie fijn. Laat de artisjokken uitlekken.
Meng de peterselie, tomaten, artisjok en olijven door de rijst. Verkruimel de feta erover en serveer.
Kleurrijke salade met broccolirijst en feta
Meer kleur op je bord = instant vrolijkheid.
- variatietipLiever geen artisjok? Vervang deze dan door in reepjes gesneden gegrilde paprika (potje 295 g).
- combinatietip Lekker met een partje citroen.
Kleurrijke salade met broccolirijst en feta
Meer kleur op je bord = instant vrolijkheid.
hoofdgerecht
2 personen
410 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de broccolirijst met peper en eventueel zout 6 min. op middelhoog vuur.
Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de peterselie fijn. Laat de artisjokken uitlekken.
Meng de peterselie, tomaten, artisjok en olijven door de rijst. Verkruimel de feta erover en serveer.
variatietip:Liever geen artisjok? Vervang deze dan door in reepjes gesneden gegrilde paprika (potje 295 g).
combinatietip: Lekker met een partje citroen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 el milde olijfolie
400 g diepvries broccolirijst
250 g cherrytomaten
7½ g verse platte peterselie
180 g gegrilde artisjok in olie
50 g AH Biologische koelverse Griekse kalamon-olijven
75 g AH Biologisch feta