Pers de limoen uit. Meng een gladde dressing van de harissa, olie, gembersiroop en het limoensap.
Bewaar in een goed afgesloten pot of flesje, maximaal 2 weken in de koelkast. Schud even goed voor gebruik.
Dressing met harissa en limoen
Deze harissadressing heb je zó gemaakt.
Dressing met harissa en limoen
Deze harissadressing heb je zó gemaakt.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD135872_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
1 porties
600 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pers de limoen uit. Meng een gladde dressing van de harissa, olie, gembersiroop en het limoensap.
Bewaar in een goed afgesloten pot of flesje, maximaal 2 weken in de koelkast. Schud even goed voor gebruik.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 portie)
1 limoen
3 el harissa
200 ml traditionele olijfolie
3 el gembersiroop