Snijd de paprika’s, courgette, aubergine en ui in niet al te kleine stukken. Pluk de blaadjes van het basilicum en scheur grof. Verhit de olijfolie in een grote braadpan en bak de groenten rondom aan. Giet er de cremaceto bij, bestrooi met peper en zout en laat 10 min. sudderen.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de ratatouille met de gekookte pasta. Leg op elk bord een halve bol burrata boven op de ratatouille. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en het basilicum.
Ratatouille met burrata
Met deze schotel kom je zó aan je dagelijkse hoeveelheid groente.
- variatietipJe kunt de burrata ook vervangen voor buffelmozzarella.
- variatietipDe ratatouille is ook lekker met knapperig brood in plaats van spaghetti.
Ratatouille met burrata
Met deze schotel kom je zó aan je dagelijkse hoeveelheid groente.
hoofdgerecht
4 personen
690 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de paprika’s, courgette, aubergine en ui in niet al te kleine stukken. Pluk de blaadjes van het basilicum en scheur grof. Verhit de olijfolie in een grote braadpan en bak de groenten rondom aan. Giet er de cremaceto bij, bestrooi met peper en zout en laat 10 min. sudderen.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de ratatouille met de gekookte pasta. Leg op elk bord een halve bol burrata boven op de ratatouille. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en het basilicum.
variatietip:Je kunt de burrata ook vervangen voor buffelmozzarella.
variatietip:De ratatouille is ook lekker met knapperig brood in plaats van spaghetti.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 rode paprika
1 gele paprika
1 courgette
1 aubergine
2 middelgrote uien
10 g verse basilicum
2 el milde olijfolie
125 ml cremaceto classico
300 g spaghetti
300 g burrata
30 g Parmezaanse kaas