Geroosterde spitskoolsalade met garnalen en aardappeltjes

Door de spitskool te roosteren krijgt de salade een notig accent.

630 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de arachideolie in een grote koekenpan en bestrooi de aardappeltjes met peper en zout en bak in 13 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.

  2. Snijd ondertussen de spitskool in reepjes en meng met de wortel, kiemgroente en schep om met de dressing. Verdeel de garnalen over de salade en serveer de aardappelpartjes erbij.

  • bereidingstipZoek op de site naar 1194253 voor het basisrecept 'Geroosterde spitskool'.

Geroosterde spitskoolsalade met garnalen en aardappeltjes

Door de spitskool te roosteren krijgt de salade een notig accent.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig