Breng in een pan de haverdrink met de havermout en espresso-oploskoffie aan de kook. Laat op laag vuur in 10 min. gaar worden.
Breng ondertussen de bevroren kersen in een steelpan aan de kook. Laat op laag vuur 3 min. koken.
Roer de cacaopoeder door de havermout en verdeel over kommen. Verdeel de kersen erover en schaaf de chocolade erover.
Mokka-havermout
Met mokka-havermout begin je de ochtend zonder mokken! (Zelfs als de wekker extra vroeg ging.)
- serveertipLekker met ahornsiroop.
Mokka-havermout
Met mokka-havermout begin je de ochtend zonder mokken! (Zelfs als de wekker extra vroeg ging.)
4 personen
316 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng in een pan de haverdrink met de havermout en espresso-oploskoffie aan de kook. Laat op laag vuur in 10 min. gaar worden.
Breng ondertussen de bevroren kersen in een steelpan aan de kook. Laat op laag vuur 3 min. koken.
Roer de cacaopoeder door de havermout en verdeel over kommen. Verdeel de kersen erover en schaaf de chocolade erover.
serveertip:Lekker met ahornsiroop.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
600 ml ongezoete haverdrink
150 g havermout
2 sticks espresso-oploskoffie
250 g diepvries kersen
2 el cacaopoeder
30 g extra pure chocolade 70%