Rijstroerbak met kip in satésaus

Snelle rijstroerbak voor 2 met dé gouden combi: kip en satésaus. Lekker op een doordeweeksedag.

690 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat staan tot gebruik.

  2. Schil de gember en snijd fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees van de halve peper fijn.

  3. Verhit de helft van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kipfiletblokjes 5 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de satésaus toe en verwarm 1 min. mee.

  4. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de roerbakgroente met de fijngesneden gember en peper 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de rijst en ketjap toe en bak. 1 min. mee.

  5. Meng de rauwkost komkommer met de rijst en verdeel over borden. Serveer met de kip met satésaus.

Rijstroerbak met kip in satésaus

Snelle rijstroerbak voor 2 met dé gouden combi: kip en satésaus. Lekker op een doordeweeksedag.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig