Notenrijst met broccoli en satésaus

Met ei, pinda's, gebakken uitjes en champignons. Voor een dagje vega.

660 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 7 min. hard, laat ze schrikken, pel en halveer ze. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel in plakjes. Kook de broccoli in weinig water met zout 3 min.

  2. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Snijd de champignons in plakjes, voeg toe aan de ui en bak 4 min. mee. Verdeel de rijst en de eieren over de diepe borden. Bestrooi met de seroendeng en serveer met de pindasaus.

  • algemeenSeroendeng doet het ook goed in salades, bijvoorbeeld in een wortelsalade met rozijnen en verse munt.
  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Notenrijst met broccoli en satésaus

Met ei, pinda's, gebakken uitjes en champignons. Voor een dagje vega.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig