Laat de garnalen ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook grof.
Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe, bak 1 min. Zet het vuur hoog, voeg het korianderzaad en het venkelzaad toe en bak 1 min. Voeg de garnalen, de cayennepeper en zout toe. Roerbak 3-4 min. tot gaar en goudbruin.
Gebakken garnalen met korianderzaad en knoflook
Wrap of taco's vullen met garnalen? Daar zijn deze kruidige gebakken garnalen perfect voor.
- serveertipLekker met partjes limoen.
Gebakken garnalen met korianderzaad en knoflook
Wrap of taco's vullen met garnalen? Daar zijn deze kruidige gebakken garnalen perfect voor.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD151808_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
165 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Laat de garnalen ontdooien volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook grof.
Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe, bak 1 min. Zet het vuur hoog, voeg het korianderzaad en het venkelzaad toe en bak 1 min. Voeg de garnalen, de cayennepeper en zout toe. Roerbak 3-4 min. tot gaar en goudbruin.
serveertip:Lekker met partjes limoen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
450 g AH Biologisch diepvries rauwe, gepelde garnalen
3 tenen knoflook
3 el zonnebloemolie
2 tl korianderzaad
2 tl venkelzaad
1 tl cayennepeper