Mihoen met garnalen

Lekker makkelijke Indonesische schotel.

440 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de spekreepjes in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin.Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de knoflook fijn.

  3. Voeg de peper en knoflook toe aan de spekjes en fruit 2 min. mee. Voeg de garnalen toe en bak op laag vuur 5 min. mee. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Voeg samen met de mihoen en sojasaus toe en verwarm op middelhoog vuur nog 5 min. Schep af en toe om.

  • Rode peper schoonmaken

    Instructievideo - 00:34 min.

Mihoen met garnalen

Lekker makkelijke Indonesische schotel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig