Snijd de ui in flinterdunne halve ringen en schep om met de granaatappelmelasse.
Snijd de broodjes open en besmeer de onderste helften met de mayonaise en beleg achtereenvolgens met de kaas, gemarineerde ui en de veldsla. Dek af met de bovenste helften.
Broodje met oude kaas, gemarineerde ui en veldsla
Upgrade je broodje kaas voor lunch met gemarineerde ui.
- variatietipGranaatappelmelasse is granaatappelsap dat is ingekookt tot een zoetzure, stroperige siroop. Je kunt het verwerken in dressings, maar ook in ijs of gebak.
- vegatipVervang de oude kaas door Zaanlander belegen kaas 35+.
Broodje met oude kaas, gemarineerde ui en veldsla
Upgrade je broodje kaas voor lunch met gemarineerde ui.
2 personen
400 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in flinterdunne halve ringen en schep om met de granaatappelmelasse.
Snijd de broodjes open en besmeer de onderste helften met de mayonaise en beleg achtereenvolgens met de kaas, gemarineerde ui en de veldsla. Dek af met de bovenste helften.
variatietip:Granaatappelmelasse is granaatappelsap dat is ingekookt tot een zoetzure, stroperige siroop. Je kunt het verwerken in dressings, maar ook in ijs of gebak.
vegatip:Vervang de oude kaas door Zaanlander belegen kaas 35+.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
1 rode ui
2 el granaatappelmelasse
2 meergranentriangels
1 el mayonaise
2 plakjes Zaanlander oud 48+
25 g veldsla