Amuse van garnalen, sojabonen en rijst met soja-gemberdressing

Kerst amuse nodig? Deze amuse in een glaasje geeft je diner een lekkere aftrap.

205 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en meng door de rijst.

  2. Doe de sojasaus en gembersiroop in een steelpan, breng aan de kook en laat op laag vuur ca. 2 min. koken.

  3. Snijd ondertussen de avocado in de lengte doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne plakjes.

  4. Verdeel de rijst over de glazen. Verdeel de sojabonen, avocado en een garnaal erover. Besprenkel met de soja-gemberdressing en garneer met de kiemgroente. Breng op smaak met peper.

  • vegatipVervang de garnalen door mangostukjes.

Amuse van garnalen, sojabonen en rijst met soja-gemberdressing

Kerst amuse nodig? Deze amuse in een glaasje geeft je diner een lekkere aftrap.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig