Rijstnoedels met biefstuk, wokgroente en oestersaus

Een feestje op je bord in nog geen 15 minuten? Dan moet je bij deze rijstnoedels met biefstuk zijn.

570 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bestrooi de biefstukken rondom met peper en zout. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de biefstukken in 5 min. op hoog vuur medium rare. Keer halverwege. Haal uit de pan en laat 5 min. op een bord onder aluminiumfolie rusten.

  2. Bereid ondertussen de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.

  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de wokgroente 4 min. op hoog vuur. Schep de noedels en de oestersaus erdoor en verwarm al omscheppend 2 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Verdeel de noedels over diepe borden. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en verdeel samen met de gebakken uitjes over de noedels.

Rijstnoedels met biefstuk, wokgroente en oestersaus

Een feestje op je bord in nog geen 15 minuten? Dan moet je bij deze rijstnoedels met biefstuk zijn.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig