Gezond borrelhapje met zalmspread

Hap, slik, weg! Van dit gezonde borrelhapje met zalmspread lusten wij er wel honderd.

145 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 15 min. oventijd

licht pittig

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de sneetjes roggebrood in de lengte. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de olie. Rooster in ca. 15 min. in het midden van de oven krokant.

  2. Snijd ondertussen de rode ui in dunne halve ringen. Meng de rodewijnazijn met het water in een kom. Voeg de ui toe en meng goed. Laat 10 min. afgedekt staan tot de ui lichtroze en zoetzuur is.

  3. Prak de zalm fijn met een vork, meng met de zuivelspread en breng op smaak met peper.

  4. Snijd de peterselie grof. Besmeer de roggetoast met de zalmspread en verdeel de zalmeitjes en rode ui erover. Garneer met de kiemgroente en peterselie. Breng op smaak met peper.

Gezond borrelhapje met zalmspread

Hap, slik, weg! Van dit gezonde borrelhapje met zalmspread lusten wij er wel honderd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig