Vegan kaiserschmarrn 

In Oostenrijk weten ze wat lekker eten is: van deze vegan kaiserschmarrn kun je met geen mogelijkheid afblijven. Het ultieme wintersportgevoel!

530 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de tarwebloem, vanillesuiker, bakpoeder en eventueel een snufje zout in een grote mengkom. Schil de banaan en prak in een aparte kom fijn. Voeg vervolgens de havermelk toe en spatel goed door.

  2. Voeg het banaanmengsel toe aan het bloemmengsel en spatel ca. 1 min. door tot een dik beslag. Voeg vervolgens het bruisend water toe en spatel 1 min. tot een glad mengsel.

  3. Verhit 2 koekenpannen met elk de helft van de zonnebloemolie op middelhoog vuur en verdeel het beslag over de pannen. Bak 3 min.

  4. Snijd de pannenkoeken in vieren en keer ze om met behulp van een spatel. Verdeel de kwarten in kleinere stukjes. Bak nog 3 min. en keer regelmatig. Bestuif de kaiserschmarrn met de poedersuiker en serveer met de vruchtenspread.

Vegan kaiserschmarrn 

In Oostenrijk weten ze wat lekker eten is: van deze vegan kaiserschmarrn kun je met geen mogelijkheid afblijven. Het ultieme wintersportgevoel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig