Snijd de munt fijn. Schep een bolletje mangosorbetijs in elk cocktailglas.
Vul de glazen tot halverwege met bruisend water en vul aan met cranberry classic. Garneer met de muntblaadjes en een rietje.
Cranberry-mangofloat
Een heerlijk fris drankje met een bolletje mango-ijs. Net zo feestelijk als verleidelijk.
- variatietipVoor een extra feestelijke float met een bite kun je granaatappelpitjes toevoegen.
Cranberry-mangofloat
Een heerlijk fris drankje met een bolletje mango-ijs. Net zo feestelijk als verleidelijk.
8 personen
100 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de munt fijn. Schep een bolletje mangosorbetijs in elk cocktailglas.
Vul de glazen tot halverwege met bruisend water en vul aan met cranberry classic. Garneer met de muntblaadjes en een rietje.
variatietip:Voor een extra feestelijke float met een bite kun je granaatappelpitjes toevoegen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
7½ g verse munt
8 bolletjes mango sorbetijs
1½ l bruisend mineraalwater
1 l cranberrysap
Dit heb je nodig
cocktailglazen
papieren rietjes