Gevulde pastasalade met roomkaas

Pastasalades doen het goed bij de BBQ, in het park, in het weekend en eigenlijk ook iedere andere dag van de week.

630 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de tuinbonen de laatste 3 min. mee.

  2. Laat ondertussen de paprika uitlekken in een vergiet. Snijd de bosuitjes in dunne ringen en de salami in plakjes. Meng de roomkaas met de yoghurt.

  3. Giet de pasta en tuinbonen af, spoel voorzichtig onder koud stromend water en laat uitlekken.

  4. Meng de pasta en tuinbonen met het roomkaasmengsel en vervolgens met de spinazie, bosui, paprika en salami. Breng op smaak met peper en eventueel zout en serveer.

Gevulde pastasalade met roomkaas

Pastasalades doen het goed bij de BBQ, in het park, in het weekend en eigenlijk ook iedere andere dag van de week.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig