Snijd de dille fijn en meng met de ricotta, het citroensap, peper en eventueel zout.
Besmeer de sneetjes roggebrood met de ricotta en verdeel de zalmsnippers erover. Breng op smaak met versgemalen peper.
Roggebrood met ricotta en gerookte zalm
Lekker, luxe, gezond én makkelijk ontbijten met dit heerlijk belegde roggebrood.
Roggebrood met ricotta en gerookte zalm
Lekker, luxe, gezond én makkelijk ontbijten met dit heerlijk belegde roggebrood.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD168080_220x162_JPG.jpg)
4 personen
400 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de dille fijn en meng met de ricotta, het citroensap, peper en eventueel zout.
Besmeer de sneetjes roggebrood met de ricotta en verdeel de zalmsnippers erover. Breng op smaak met versgemalen peper.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
5 g verse dille
150 g ricotta
½ el citroensap
8 sneetjes Fries roggebrood
200 g gerookte zalmsnippers