Meng de yoghurt met de havermout, het zomerfruit en ⅓ van de walnoot-rozijnmix. Verdeel over de kleine kommen, dek af met vershoudfolie of een deksel en laat 1 nacht in de koelkast staan.
Garneer voor serveren met de rest van de walnoot-rozijnmix.
Overnight oats met zomerfruit, walnoten en rozijnen
Maak deze overnight oats in een bakje met deksel voor een gezond ontbijtje on the go!
- bewaartipMakkelijk in een potje met deksel mee te nemen.
Overnight oats met zomerfruit, walnoten en rozijnen
Maak deze overnight oats in een bakje met deksel voor een gezond ontbijtje on the go!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD168063_220x162_JPG.jpg)
4 personen
395 kcal
5 min. bereiden
8 uur wachten
Aan de slag
Meng de yoghurt met de havermout, het zomerfruit en ⅓ van de walnoot-rozijnmix. Verdeel over de kleine kommen, dek af met vershoudfolie of een deksel en laat 1 nacht in de koelkast staan.
Garneer voor serveren met de rest van de walnoot-rozijnmix.
bewaartip:Makkelijk in een potje met deksel mee te nemen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 l halfvolle yoghurt
150 g volkoren havermout fijne vlokken
250 g diepvries zomerfruit
100 g AH verrijker rozijn walnoot en hazelnoot
Dit heb je nodig
glazen (250 ml)
vershoudfolie