Paprika-fetadip en artisjok-kaasdip uit de oven

Bugles en tortillachips die je in twee verschillende dips dipt: paprika-fetadip en artisjok-kaasdip. Dat is nog eens een borrelhapje waar je u tegen zegt.

420 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de artisjokharten fijn en meng met de oregano, ⅔ van de zuivelspread en de geraspte kaas in 1 ovenschaal. Breng op smaak met peper.

  2. Verkruimel de feta. Snijd de gegrilde paprika’s in blokjes van ca. 1 cm en de koriander fijn. Doe de paprika met de rest van de zuivelspread, feta, paprikapoeder en ¾ van de koriander in de hoge beker en pureer grof met de staafmixer. Breng op smaak met peper. Verdeel over de tweede ovenschaal.

  3. Bak de artisjok-kaasdip en paprika-fetadip ca. 15 min. in de oven. Bestrooi de paprika-fetadip met de rest van de koriander en serveer de dips met de tortillachips en bugles.

Paprika-fetadip en artisjok-kaasdip uit de oven

Bugles en tortillachips die je in twee verschillende dips dipt: paprika-fetadip en artisjok-kaasdip. Dat is nog eens een borrelhapje waar je u tegen zegt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig