Gorgonzolasaus

Breng je kaassaus eens naar een hoger level met deze gorgonzolasaus. Die heeft pit!

225 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Smelt de boter in een steelpan met dikke bodem op laag vuur. Voeg de bloem toe en laat al roerend op laag vuur in ca. 5 min. garen. Voeg al roerend met een garde de rest van de melk in delen toe. Voeg pas een volgende scheut toe als de vorige helemaal is opgenomen. Breng aan de kook. Laat de saus op laag vuur 2-3 min. zachtjes koken.

  2. Snijd ondertussen de gorgonzola in stukjes. Roer de gorgonzola door de bechamel en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker bij pasta, vlees en geblancheerde haricots verts.

Gerelateerde recepten

Gorgonzolasaus

Breng je kaassaus eens naar een hoger level met deze gorgonzolasaus. Die heeft pit!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig