Mosterd-dillesaus 

Lekkere saus bij aardappels of vis? Mosterd-dillesaus it is!

195 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng de slagroom in een steelpan tegen de kook aan. Voeg de mosterd toe en roer goed los. Verwarm 3-5 min op laag vuur tot de saus iets is gebonden (de mosterd zorgt voor binding).

  2. Snijd ondertussen de dille fijn. Voeg toe aan de saus en zet het vuur uit. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker bij geroosterde aardappelen, sperziebonen en vis.

  • combinatietipLekker bij geroosterde aardappelen, sperziebonen en vis.

Gerelateerde recepten

Mosterd-dillesaus 

Lekkere saus bij aardappels of vis? Mosterd-dillesaus it is!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig