Meng alle ingrediënten met peper naar smaak in een kom en bewaar de marinade afgedekt in de koelkast.
Marinade voor ca. 500 g vlees.
Biermarinade met mosterd
5 min. bereiden
5 ingrediënten
- algemeenHet bier maakt rundvlees, varkensvlees en gevogelte niet alleen mals, maar geeft ook een extra kruidige smaak. Hoe krachtiger het vlees, hoe steviger bier u kunt nemen. Maak voor witvisfilet als zeewolf eens een marinade met witbier, sjalot en verse dille.
Biermarinade met mosterd
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_057561_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
1 personen
5 min. bereiden
Aan de slag
Meng alle ingrediënten met peper naar smaak in een kom en bewaar de marinade afgedekt in de koelkast.
Marinade voor ca. 500 g vlees.
algemeen:Het bier maakt rundvlees, varkensvlees en gevogelte niet alleen mals, maar geeft ook een extra kruidige smaak. Hoe krachtiger het vlees, hoe steviger bier u kunt nemen. Maak voor witvisfilet als zeewolf eens een marinade met witbier, sjalot en verse dille.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
250 ml bier
1 eetlepel mosterd
1 ui
2 laurierblaadjes
1 eetlepel verse rozemarijn