Voeg de pijnboompitten uit de carpaccio verpakking toe aan de extra pijnboompitten. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster alle pijnboompitten in 3 min. al omscheppend goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Snijd ondertussen de rucola grof. Snipper de sjalot en rasp de Parmigiano Reggiano. Doe de zuivelspread met ⅔ van de pijnboompitten, ⅔ van de kaas, de azijn en de kaas en truffelmayonaise uit de verpakking in een hoge beker en pureer met de staafmixer grof. Meng de sjalot erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Leg ½ van de carpaccio op een snijplank (keer de carpaccio met behulp van het bijgeleverde plastic om boven de snijplank). Verdeel ½ van de pijnboompittencrème en een kwart van de rucola erover. Rol de carpaccio op tot een rolletje en snijd in 4 stukken. Herhaal deze stap met de rest van de carpaccio
Verdeel de rest van de rucola (evt. over gouden onderzetters) over een schaal. Verdeel de carpaccio wrap hapjes erover en bestrooi met de rest van de kaas en pijnboompitten.
Carpaccio-rolletjes met truffelmayonaise
Shared dining is ideaal om van alles wat te kunnen eten. Zet je tafel vol met allerlei voorgerechtjes, waaronder deze carpaccio-rolletjes, en iedereen kan pakken wat-ie wil.
- vegantipVeganisten aan tafel? Maak dan deze vegan wrap variant.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Carpaccio-rolletjes met truffelmayonaise
Shared dining is ideaal om van alles wat te kunnen eten. Zet je tafel vol met allerlei voorgerechtjes, waaronder deze carpaccio-rolletjes, en iedereen kan pakken wat-ie wil.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD171670_220x162_JPG.jpg)
voorgerecht
8 porties
55 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Voeg de pijnboompitten uit de carpaccio verpakking toe aan de extra pijnboompitten. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster alle pijnboompitten in 3 min. al omscheppend goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Snijd ondertussen de rucola grof. Snipper de sjalot en rasp de Parmigiano Reggiano. Doe de zuivelspread met ⅔ van de pijnboompitten, ⅔ van de kaas, de azijn en de kaas en truffelmayonaise uit de verpakking in een hoge beker en pureer met de staafmixer grof. Meng de sjalot erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Leg ½ van de carpaccio op een snijplank (keer de carpaccio met behulp van het bijgeleverde plastic om boven de snijplank). Verdeel ½ van de pijnboompittencrème en een kwart van de rucola erover. Rol de carpaccio op tot een rolletje en snijd in 4 stukken. Herhaal deze stap met de rest van de carpaccio
Verdeel de rest van de rucola (evt. over gouden onderzetters) over een schaal. Verdeel de carpaccio wrap hapjes erover en bestrooi met de rest van de kaas en pijnboompitten.
vegantip:Veganisten aan tafel? Maak dan deze vegan wrap (https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1197783) variant.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 8 porties)
123 g AH Excellent greenfields carpaccio met truffelmayonaise
15 g pijnboompitten
20 g rucola
1 sjalot
20 g Parmigiano Reggiano 32+ kaas
40 g zuivelspread
½ el wittewijnazijn
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker