Doe de wasabi met 1 el mayonaise (per 4 personen) in een kom en roer goed met een garde. Voeg beetje bij beetje de rest van de mayonaise toe tot alles goed gemengd is.
Wasabimayonaise
Wasabi + mayonaise = het beste van beide werelden! Wasabimayonaise is bij van alles lekker bij sushi, gefrituurde kip of een tosti bijvoorbeeld.
- bereidingstipVoeg, als je de mayonaise pittiger wilt, een extra tl wasabi toe.
- bewaartipDe wasabimayonaise blijft afgedekt 5 dagen goed in de koelkast.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Wasabimayonaise
Wasabi + mayonaise = het beste van beide werelden! Wasabimayonaise is bij van alles lekker bij sushi, gefrituurde kip of een tosti bijvoorbeeld.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD174893_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
225 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Doe de wasabi met 1 el mayonaise (per 4 personen) in een kom en roer goed met een garde. Voeg beetje bij beetje de rest van de mayonaise toe tot alles goed gemengd is.
bereidingstip:Voeg, als je de mayonaise pittiger wilt, een extra tl wasabi toe.
bewaartip:De wasabimayonaise blijft afgedekt 5 dagen goed in de koelkast.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 tl wasabi
8 el mayonaise