Rijstbowl met mango, sojabonen en rodekool

Een kom vol vrolijkheid. Deze kleurrijke rijstbowl is het ingrediënt voor een gezellige avond.

640 kcal

(Voedingswaarden)

45 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer ¾ van de rijstazijn door de warme rijst. Laat de rijst 30 min. afkoelen op een grote platte schaal.

  2. Snijd ondertussen de rodekool in de breedte in flinterdunne reepjes en meng met de rest van de azijn. Laat staan tot gebruik.

  3. Schil de mango en snijd in blokjes van 1 cm. Snijd de komkommer in blokjes van 1 cm.

  4. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de vegetarische kipstukjes in 3 min. op hoog vuur rondom bruin. Voeg ⅗ van de woksaus toe en verwarm 1-2 min. op middelhoog vuur mee.

  5. Verdeel de rijst over kommen. Verdeel de rodekool, mango, komkommer, sojabonen en vegetarische kipstukjes erover. Bestrooi met het sesamzaad en serveer met de rest van de woksaus.

Rijstbowl met mango, sojabonen en rodekool

Een kom vol vrolijkheid. Deze kleurrijke rijstbowl is het ingrediënt voor een gezellige avond.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig