Kook de eieren in 10 min. hard en snijd in plakjes.
Snijd ondertussen de tomaten elk in 8 plakjes.
Snijd de bakkersbollen open en besmeer beide kanten met de groentespread. Beleg met de plakjes ei en tomaat. Breng eventueel op smaak met zout.
Bolletje met ei, paprikaspread en tomaat
Een broodtrommel vol geluk met deze heerlijke bolletjes met ei, paprikaspread en tomaat.
- resttipGebruik de rest van de groentespread als dip voor rauwkost.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Bolletje met ei, paprikaspread en tomaat
Een broodtrommel vol geluk met deze heerlijke bolletjes met ei, paprikaspread en tomaat.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD177091_220x162_JPG.jpg)
4 personen
280 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 10 min. hard en snijd in plakjes.
Snijd ondertussen de tomaten elk in 8 plakjes.
Snijd de bakkersbollen open en besmeer beide kanten met de groentespread. Beleg met de plakjes ei en tomaat. Breng eventueel op smaak met zout.
resttip:Gebruik de rest van de groentespread als dip voor rauwkost.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 scharreleieren
2 tomaten
4 bakkersbollen volkoren
100 g verse groentespread gegrilde paprika