Borrelfriet met pindasaus, avocadomayo en yoghurtdip

Saus die van je friet valt is verleden tijd met deze friet waarmee je gemakkelijk jouw favoriete sausje oplepelt. Dippers klaar? Dippen maar!

290 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Maak ondertussen 3 dips. Snijd de halve ui in flinterdunne halve ringen en doe samen met ¾ van de azijn in een kom. Schep af en toe om.

  3. Verkruimel de witte kaas. Doe samen met de Griekse yoghurt in de beker van de staafmixer en pureer tot een luchtige spread. Doe in een kom en bestrooi met de chilivlokken en eventueel zout. Maak de beker schoon.

  4. Doe het vruchtvlees van de avocado samen met de mayonaise en de rest van de azijn, peper en eventueel zout in de beker van de staafmixer en pureer tot een gladde spread. Doe in een kom.

  5. Bereid de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en doe in een kom. Hak de pinda’s fijn. Verdeel de ui over de satésaus en bestrooi met de pinda’s. Serveer de 3 dips met de friet.

Borrelfriet met pindasaus, avocadomayo en yoghurtdip

Saus die van je friet valt is verleden tijd met deze friet waarmee je gemakkelijk jouw favoriete sausje oplepelt. Dippers klaar? Dippen maar!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig