Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de amandelen in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Doe de muntblaadjes met 5/6 van de olie, de wittewijnazijn en amandelen in een hoge beker en pureer met de staafmixer.
Doe de yoghurt in een kom. Verdeel de munt-amandeltopping erover en besprenkel met de rest van de olie. Serveer met de Bugles
Bugles met yoghurtdip en munt-amandeltopping
Maak(te) jij ook hoedjes van bugles voor je vingertoppen? Eerlijk zeggen.
Bugles met yoghurtdip en munt-amandeltopping
Maak(te) jij ook hoedjes van bugles voor je vingertoppen? Eerlijk zeggen.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD123093_220x162_JPG.jpg)
4 personen
460 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de amandelen in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Doe de muntblaadjes met 5/6 van de olie, de wittewijnazijn en amandelen in een hoge beker en pureer met de staafmixer.
Doe de yoghurt in een kom. Verdeel de munt-amandeltopping erover en besprenkel met de rest van de olie. Serveer met de Bugles
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
20 g ongezouten amandelen
15 g verse munt
6 el extra vierge olijfolie
1 el witte wijnazijn
300 g yoghurt Turkse stijl
115 g Lay's Bugles naturel
Dit heb je nodig
staafmixer met hoge beker