Verdeel de yoghurt over 4 kommen.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 3 min. op laag vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Snijd de bananen in plakjes. Verdeel de muesli, banaan en kokossnippers over de yoghurt. Het gerecht is dan niet meer glutenvrij.
Yoghurt met muesli, banaan en kokos
Eens een keer wat anders bij je yoghurt? Voor deze kom yoghurt met muesli, banaan en kokos rol je je bed wel uit!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Yoghurt met muesli, banaan en kokos
Eens een keer wat anders bij je yoghurt? Voor deze kom yoghurt met muesli, banaan en kokos rol je je bed wel uit!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD178334_220x162_JPG.jpg)
4 personen
365 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de yoghurt over 4 kommen.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 3 min. op laag vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Snijd de bananen in plakjes. Verdeel de muesli, banaan en kokossnippers over de yoghurt. Het gerecht is dan niet meer glutenvrij.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
800 ml volle yoghurt
25 g kokossnippers
2 bananen
150 g krokante muesli