Maggi logo

Maggi

Ovenrisotto met tomaten en spinazie van Maggi (advertentie)

Koken met Maggi: deze risotto uit de oven maak je met verse spinazie, doperwten en Parmezaanse kaas. Makkelijk én smaakvol! Een beetje van jezelf en een beetje van Maggi.

624 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 40 min. oventijd

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven op 160 °C.

  2. Snipper de sjalot. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalot zachtjes aan. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 minuut mee. Voeg de risotto toe aan het mengsel en bak kort mee totdat de rijst glazig is geworden. Roer de spinazie, doperwten, cherrytomaten door het mengsel.

  3. Los het MAGGI bouillon blokje op in het kokende water. Schep het mengsel in een ovenschaal en schenk de bouillon erbij. Plaats de risotto in de oven en gaar in +/- 40 minuten, of totdat het vocht is opgenomen en de rijst beetgaar is. Is de rijst nog niet gaar, voeg dan nog wat extra water toe en zet terug in de oven.

  4. Haal de ovenschaal uit de oven en roer de helft van de kaas door de risotto. Schep de risotto op de borden en strooi wat basilicum en kaas erover.

  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Maggi. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Ovenrisotto met tomaten en spinazie van Maggi (advertentie)

Koken met Maggi: deze risotto uit de oven maak je met verse spinazie, doperwten en Parmezaanse kaas. Makkelijk én smaakvol! Een beetje van jezelf en een beetje van Maggi.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig