Pers de limoen uit. Doe het sap met het water, de siroop en 200 g bevroren aardbeien (per 2 personen) in de blender en pureer glad. Verdeel over de glazen en rasp de laatste bevroren aardbei erboven. Serveer direct.
Frozen strawberry daiquiri mocktail
Voor deze easy mocktail heb je maar 4 ingrediënten en 10 minuten nodig. Dus kom maar door met die frozen strawberry daiquiri mocktail!
- algemeenWil je deze mocktail tijdens de kerstdagen serveren? Versier de glazen dan met een kerstmutsje van AH Gevriesdroogde frambozen en AH Knetterpopsuiker. Maal 4 el gevriesdroogde frambozen fijn. Plak op de rand van elk cocktailglas met plakband een klein driehoekje (kerstmutsje) af. Kwast het in met Monin Sucre (suikersiroop) en dip in de frambozenpoeder. Verwijder het plakband. Maak met een penseel met suikersiroop en knetterpopsuiker de kwastjes van de mutsjes.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Frozen strawberry daiquiri mocktail
Voor deze easy mocktail heb je maar 4 ingrediënten en 10 minuten nodig. Dus kom maar door met die frozen strawberry daiquiri mocktail!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD178816_220x162_JPG.jpg)
2 personen
55 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pers de limoen uit. Doe het sap met het water, de siroop en 200 g bevroren aardbeien (per 2 personen) in de blender en pureer glad. Verdeel over de glazen en rasp de laatste bevroren aardbei erboven. Serveer direct.
algemeen:Wil je deze mocktail tijdens de kerstdagen serveren? Versier de glazen dan met een kerstmutsje van AH Gevriesdroogde frambozen en AH Knetterpopsuiker. Maal 4 el gevriesdroogde frambozen fijn. Plak op de rand van elk cocktailglas met plakband een klein driehoekje (kerstmutsje) af. Kwast het in met Monin Sucre (suikersiroop) en dip in de frambozenpoeder. Verwijder het plakband. Maak met een penseel met suikersiroop en knetterpopsuiker de kwastjes van de mutsjes.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 limoen
250 ml koud water
2 el frambozensiroop
225 g diepvries aardbeien
Dit heb je nodig
blender
grove rasp
martiniglazen