Snijd 4 plakken (per 4 personen) van 1 cm dik uit de kiwi en steek op de randen van de glazen. Schenk het bruiswater in de glazen en doe in elk glas een ijsje. Serveer direct.
Perenijs-poptail
Poptail: een samenvoeging van het Engelse popsicle (ijslolly) en een cocktail. Of in dit geval... een mocktail! Met perenijsjes is het uiteraard altijd al feest, maar tover 'm tot drankje en je hebt een spectaculair glas op tafel staan.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Perenijs-poptail
Poptail: een samenvoeging van het Engelse popsicle (ijslolly) en een cocktail. Of in dit geval... een mocktail! Met perenijsjes is het uiteraard altijd al feest, maar tover 'm tot drankje en je hebt een spectaculair glas op tafel staan.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD178817_220x162_JPG.jpg)
4 personen
45 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd 4 plakken (per 4 personen) van 1 cm dik uit de kiwi en steek op de randen van de glazen. Schenk het bruiswater in de glazen en doe in elk glas een ijsje. Serveer direct.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kiwi
600 ml bruiswater peer cactus
4 perenijsjes
Dit heb je nodig
champagneglazen