Hak de pinda’s grof en meng in een kommetje met de cacaonibs. Snijd de dadels aan 1 kant open en verwijder de pit. Vul de dadels met de pindakaas en vouw ze voorzichtig dicht. Dip de dadels met de open kant in het pinda-cacaonibmengsel. Leg op een bord en zet 30 min. in de koelkast.
Dadels met 100% pindakaas
Zin in een tussendoortje dat je een echte boost geeft? Ga voor dadels met pindakaas! Men neme ongezouten pinda's, cacaonibs en natuurlijk: pindakaas met stukjes.
- bereidingstipJe kunt de dadels een dag van tevoren maken. Bewaar ze in een hersluitbaar bakje in de koelkast tot gebruik.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Dadels met 100% pindakaas
Zin in een tussendoortje dat je een echte boost geeft? Ga voor dadels met pindakaas! Men neme ongezouten pinda's, cacaonibs en natuurlijk: pindakaas met stukjes.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD180802_220x162_JPG.jpg)
10 porties
65 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Hak de pinda’s grof en meng in een kommetje met de cacaonibs. Snijd de dadels aan 1 kant open en verwijder de pit. Vul de dadels met de pindakaas en vouw ze voorzichtig dicht. Dip de dadels met de open kant in het pinda-cacaonibmengsel. Leg op een bord en zet 30 min. in de koelkast.
bereidingstip:Je kunt de dadels een dag van tevoren maken. Bewaar ze in een hersluitbaar bakje in de koelkast tot gebruik.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 10 porties)
20 g ongezouten pinda's
10 g cacaonibs
10 verse medjouldadels
80 g 100% pindakaas met stukjes pinda's