Dadels met 100% pindakaas

Zin in een tussendoortje dat je een echte boost geeft? Ga voor dadels met pindakaas! Men neme ongezouten pinda's, cacaonibs en natuurlijk: pindakaas met stukjes.

65 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Hak de pinda’s grof en meng in een kommetje met de cacaonibs. Snijd de dadels aan 1 kant open en verwijder de pit. Vul de dadels met de pindakaas en vouw ze voorzichtig dicht. Dip de dadels met de open kant in het pinda-cacaonibmengsel. Leg op een bord en zet 30 min. in de koelkast.

  • bereidingstipJe kunt de dadels een dag van tevoren maken. Bewaar ze in een hersluitbaar bakje in de koelkast tot gebruik.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Dadels met 100% pindakaas

Zin in een tussendoortje dat je een echte boost geeft? Ga voor dadels met pindakaas! Men neme ongezouten pinda's, cacaonibs en natuurlijk: pindakaas met stukjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig