Quinoabowl met pindakaas en gepureerde blauwe bessen

Door de quinoa te koken in sojadrink en kaneel is het perfect voor dit zoete en gezonde ontbijtje!

395 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de bevroren bessen ontdooien. Kook de quinoa met de sojadrink en kaneel in een steelpan met dikke bodem in 13 min. gaar.

  2. Boen ondertussen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Doe de ontdooide blauwe bessen in de hoge kom van de staafmixer en pureer met het citroensap en -rasp tot een grove saus.

  3. Snijd de blaadjes van de munt fijn. Hak de pinda’s fijn. Roer de bessenpuree en de helft van de munt door de quinoa en verdeel over de potjes. Verdeel de pindakaas erover en garneer met verse blauwe bessen, de rest van de munt en de pinda’s.

Quinoabowl met pindakaas en gepureerde blauwe bessen

Door de quinoa te koken in sojadrink en kaneel is het perfect voor dit zoete en gezonde ontbijtje!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig