Meng de chocolade drink met de havermout, ⅔ van de kwark en ¾ van de blauwe bessen. Verdeel over 4 glaasjes of potjes en verdeel de rest van de bessen erover. Dek de potjes af met vershoudfolie of een deksel en laat ze 1 nacht in de koelkast staan.
Hak de pinda’s grof. Verdeel de rest van de kwark en de pindakaas over de overnight oats en bestrooi met de pinda’s.
Overnight oats met chocodrink en blauwe bessen
Voor deze overnight oats met chocodrink en blauwe bessen sta je maar wat graag op. Dat is een gezond begin van je dag.
- bewaartipMakkelijk in een potje met deksel mee te nemen.
- bereidingstipOok leuk om je eigen pindakaas te maken: verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel 200 g pinda’s over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 8 min. lichtbruin. Schep regelmatig om. Maal de warme pinda’s in de keukenmachine in ca. 4 min. tot een grove, dikke pindakaas. Voeg 1 el olie en eventueel zout toe en maal nog 1 min. tot een gladde pindakaas. Schep in een pot en sluit af.
Overnight oats met chocodrink en blauwe bessen
Voor deze overnight oats met chocodrink en blauwe bessen sta je maar wat graag op. Dat is een gezond begin van je dag.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD166544_220x162_JPG.jpg)
4 personen
350 kcal
5 min. bereiden
8 uur wachten
Aan de slag
Meng de chocolade drink met de havermout, ⅔ van de kwark en ¾ van de blauwe bessen. Verdeel over 4 glaasjes of potjes en verdeel de rest van de bessen erover. Dek de potjes af met vershoudfolie of een deksel en laat ze 1 nacht in de koelkast staan.
Hak de pinda’s grof. Verdeel de rest van de kwark en de pindakaas over de overnight oats en bestrooi met de pinda’s.
bewaartip:Makkelijk in een potje met deksel mee te nemen.
bereidingstip:Ook leuk om je eigen pindakaas te maken: verwarm de oven voor op 180 °C. Verdeel 200 g pinda’s over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 8 min. lichtbruin. Schep regelmatig om. Maal de warme pinda’s in de keukenmachine in ca. 4 min. tot een grove, dikke pindakaas. Voeg 1 el olie en eventueel zout toe en maal nog 1 min. tot een gladde pindakaas. Schep in een pot en sluit af.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
450 ml Chocolademelk zonder toegevoegde suiker
150 g volkoren havermout
150 g magere kwark
400 g diepvries blauwe bessen
40 g ongezouten pinda's
4 tl AH 100% pindakaas naturel
Dit heb je nodig
glaasjes of potjes (6 cm)
vershoudfolie