Havermoutontbijt met appel en blauwe bessen

Havermoutontbijt met appel en blauwe bessen heb je al in 5 min. gemaakt en de koelkast doet de rest. 's Ochtends kun je dus meteen eten. Handig voor diegenen die te lang in bed blijven liggen!

310 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 10 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de appels schoon, snijd in blokjes van 1 cm en meng met de havermout, yoghurt en de blauwe bessen. Laat 10 min staan.

  2. Verdeel de pindakaas over de yoghurt en serveer.

  • bewaartipMakkelijk in een potje met deksel mee te nemen.
  • bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Gerelateerde recepten

Havermoutontbijt met appel en blauwe bessen

Havermoutontbijt met appel en blauwe bessen heb je al in 5 min. gemaakt en de koelkast doet de rest. 's Ochtends kun je dus meteen eten. Handig voor diegenen die te lang in bed blijven liggen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig