Havermout met wortel, appel en blauwe bessen

Start je dag gezond met deze havermout vol fruit: appel en blauwe bessen. We vullen de havermout nog aan met knapperige wortel en brengen het op smaak met kaneel.

290 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 5 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil en rasp de winterpeen grof. Breng ondertussen de melk op middelhoog vuur tegen de kook aan. Voeg de havermout, wortel en kaneel toe en laat 3-4 min. al roerend koken.

  2. Haal van het vuur en laat met de deksel erop 5 min. staan. Rasp ondertussen de appels grof.

  3. Roer ⅔ van de geraspte appel en de helft van de blauwe bessen door de havermout en verdeel over de kommen. Verdeel de rest van de appel en blauwe bessen erover.

Havermout met wortel, appel en blauwe bessen

Start je dag gezond met deze havermout vol fruit: appel en blauwe bessen. We vullen de havermout nog aan met knapperige wortel en brengen het op smaak met kaneel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig