Hak de amandelen grof. Meng de melk met de havermout, blauwe bessen en de gehakte amandelen. Verdeel over de glaasjes of potjes en verdeel de rest van de amandelen erover. Dek de potjes af met vershoudfolie of een deksel en laat ze 1 nacht in de koelkast staan.
Overnight oats met blauwe bessen en amandel
Een ochtend zonder stress? Bereid je ontbijt dan gewoon vast een avond eerder voor.
- bewaartipMakkelijk in een potje met deksel mee te nemen.
- bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?
Overnight oats met blauwe bessen en amandel
Een ochtend zonder stress? Bereid je ontbijt dan gewoon vast een avond eerder voor.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD172171_220x162_JPG.jpg)
4 personen
290 kcal
10 min. bereiden
8 uur wachten
Aan de slag
Hak de amandelen grof. Meng de melk met de havermout, blauwe bessen en de gehakte amandelen. Verdeel over de glaasjes of potjes en verdeel de rest van de amandelen erover. Dek de potjes af met vershoudfolie of een deksel en laat ze 1 nacht in de koelkast staan.
bewaartip:Makkelijk in een potje met deksel mee te nemen.
bereidingstip:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
70 g ongebrande amandelen
500 ml halfvolle melk
120 g volkoren havermout
100 g diepvries blauwe bessen
Dit heb je nodig
glaasjes of potjes (6 cm)
vershoudfolie