Overnight oats met mango

Overnight oats slapen een nachtje in de koelkast zodat jij in de ochtend een gezond ontbijt hebt!

325 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 8 uur wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers de vrucht uit. Hak de amandelen grof.

  2. Meng de drinkyoghurt met het sinaasappelrasp en -sap, de havermout, helft van de amandelen en ⅔ van de mangostukjes. Verdeel over de kleine kommen of glazen en verdeel de rest van de mangostukjes erover. Dek de kommen af met vershoudfolie of een deksel en laat ze 1 nacht in de koelkast staan.

  3. Garneer voor serveren met de rest van de amandelen.

  • bewaartipMakkelijk in een potje met deksel mee te nemen.

Gerelateerde recepten

Overnight oats met mango

Overnight oats slapen een nachtje in de koelkast zodat jij in de ochtend een gezond ontbijt hebt!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig