'Bananenbrood' overnight oats

Makkelijk te maken en geinspireerd op de smaak van bananenbrood. Met deze overnight oats start je de dag zeker goed.

565 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 8 uur wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breek de chocolade in stukken en smelt au bain-marie.

  2. Prak ondertussen de banaan met een vork en hak de walnoten grof. Meng de banaan met de havermout, amandelpasta, de helft van de walnoten, kaneel, melk en ahornsiroop. Verdeel over 2 glaasjes (per 2 personen).

  3. Verdeel de gesmolten chocolade gelijkmatig over de overnight oats. Zorg ervoor dat het helemaal bedekt is. Bestrooi de chocolade met de rest van de walnoten. Dek af met vershoudfolie en zet een nachtje in de koelkast.

Gerelateerde recepten

'Bananenbrood' overnight oats

Makkelijk te maken en geinspireerd op de smaak van bananenbrood. Met deze overnight oats start je de dag zeker goed.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig